Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
utakmica odluke...

Prvak Juventus prvi ostaje bez trenera u novoj sezoni?

Trener talijanskog nogometnog prvaka Juventusa Massimiliano Allegri nalazi se na rubu otkaza nakon najgoreg otvaranja sezone torinske 'Stare dame' u posljednjih 45 godina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juve je u prvih šest kola upisao samo jednu pobjedu osvojivši ukupno pet bodova. U subotu je poražen u derbiju na gostovanju kod Napolija 1-2 nakon čega je pao na 14. mjesto Serie A. Kako prenose talijanski mediji Allegri bi mogao dobiti otkaz već u srijedu ukoliko Juventus ne pobijedi Sevillu u Ligi prvaka.

"Nalazimo se u teškoj situaciji, no sezona je dugačka i vjerujem kako će se Juventus i ove sezone boriti za naslov prvaka," kazao je Allegri dodavši: "Imali smo dosta problema s ozljedama, iako to nije opravdanje. Moramo početi igrati kao prvaci."

Juventus je prošle sezone lakoćom osvojio 'scudetto' i igrao finale Lige prvaka, a tijekom prijelaznog roka Allegri je potrošio 127 milijuna eura na pojačanja. U Torino su ovoga ljeta stigli naš Mario Mandžukić iz Atletico Madrida, Paulo Dybala iz Palerma, Alex Sandro iz Porta, Simone Zaza iz Sassuola, Roberto Pereyra iz Udinesea, Hernanes iz Intera, te Juan Cuardado iz Chelsea.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider