Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stvarno mizerna ponuda

Prva Barcelonina ponuda za Rakitića razljutila čelnike Seville!

Španjolski mediji već danima pišu kako je transfer hrvatskog nogometaša Ivana Rakitića iz Seville u Barcelonu gotova stvar, ali dva se kluba tek trebaju dogovoriti oko odštete...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

A prva Barcelonina ponuda, tvrdi dnevni list AS, nije nimalo impresionirala čelnike Seville. Katalonski klub je navodno krenuo licitirati s ponudom 'teškom' između 10 i 12 milijuna eura, što je razljutilo vodeće ljude aktualnog osvajača Europa lige. Iako Rakitiću ugovor istječe za godinu dana, pa Sevilla ne može tražiti preveliku odštetu kako dogodine ne bi ostala bez ičega, na spomenuti iznos ipak ne želi pristati.

Pregovori se u svakom slučaju nastavljaju i to, prema pisanju El Mundo Deportiva, već danas, a očekuje se da će Sevilla tražiti između 18 i 20 milijuna eura. Moguće je i da u transfer bude uključen neki od igrača Barcelone. Mundo Deportivo je u nedjelju pisao da je u igri mladi veznjak Barcelonine B momčadi Denis Suarez, a Marca dan kasnije tvrdi da postoji mogućnost da put Seville krenu i Ibrahim Afellay ili Cristian Tello.

Barcelona želi okončati posao prije četvrtka kako bi pustila Rakitića da se u potpunosti koncentrira na Svjetsko prvenstvo, tako da bi vrlo brzo moglo doći do raspleta. (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider