Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Madrid na nogama

VIDEO Prostački ispad Ronalda: Ljubomoran, uvrijeđen i spreman na odlazak!?

Cristiano Ronaldo napravio je prostački ispad na jučerašnjem treningu „kraljevskog kluba“ u Melbourneu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Prva primadona“ Real Madrida opet je hirovita i ljutita i opet radi ekscese poput ljubomorne supruge. Cristiano Ronaldo napravio je prostački ispad na jučerašnjem treningu „kraljevskog kluba“ u Melbourneu. Nakon što mu je trener Reala Rafael Benitez poništio gol, Ronaldo je eksplodirao. Počeo je u svojem stilu mahati rukama i urlati prema Benitezu: "Vai caralho!" Nećemo prevoditi što to znači, ali možete pretpostaviti. Potom se proderao: „To radiš samo Portugalcima!“ Vidjevši da Benitez ne reagira, potpuno iznervirano još jednom je vrisnuo istu rečenicu. Međutim, Benitez se hladnokrvno okrenuo i udaljio sa smiješkom na licu.

Veliki propust Reala ili skrivena namjera? Modrić će biti neugodno iznenađen!

Tu priča nije stala. Trening je završen gađanjem vratnice. Ronaldo je navodno prokomentirao: „Kakvo je to sranje!? Valjda je cilj dati gol, a ne pogoditi vratnicu!“
Sve skupa dovoljno da se uskovitla velika prašina. Naravno da je to top tema španjolskih medija. Zašto je Ronaldo tako reagirao, o čemu se zapravo radi? Je li to znak da napušta Real?
Čini se da u pozadini cijele priči leži Ronaldovo nezadovoljstvo nekim izjavama Beniteza i spoznajom da Gareth Bale polako postaje najvažniji igrač Real u novoj koncepciji igre.

Sajam taština

Pred prijateljsku utakmicu s Romom novinari su Beniteza upitali: „Mislite li da je Ronaldo najbolji igrač na svijetu?“
„Teško je to reći. Dovoljno je reći da je jedan od najboljih“, odgovorio je Benitez i izazvao opće iznenađenje prisutnih.
Odmah se moglo naslutiti da će ta izjava izazvati probleme. Zna se koliko je Ronaldo tašt i kako reagira na slične izjave ljudi iz Reala, a kamoli trenera. Ronaldo je navikao da sve bude njemu podređeno i kad nije tako, onda negoduje i duri se na javnoj sceni. Sjetite se samo čuvene izjave kako nije sretan u Madridu i cijele frke koja se poslije toga stvorila.

Zbog toga su mnogi vjerovali da će Benitez izabrati taktiku Carla Ancelottija, da će kleknuti i jesti Ronaldu iz ruke kako bi nahranio njegov nezasitni ego i sebi priskrbio mir u svlačionici. No, Benitez je na startu očito odlučio pokazati da ima čvrst karakter i nesavitljivu kralježnicu.

Do neba taštom i razmaženom Ronaldu već je tu proradio živac, a potpuno je izgubio kontrolu na samoj utakmici s Romom kada je shvatio da Benitez namjerava koncipirati igru oko Garetha Balea. Velšanin je zaigrao na poziciji iza leđa najisturenijeg napadača. Benitez mu je dopustio potpunu slobodu u igri, da se kreće kako i gdje hoće, nešto slično kao što igra za svoj Wales ili što je igrao neko vrijeme dok je bio u Tottenhamu.

Ronaldo je „pukao“ od ljubomore već na samoj utakmici. U jednoj situaciji kada je Bale pucao, a mogao je i dodati, Portugalac je bjesnio, opet je vikao i negodovao zašto mu nije dodao.
Jasno je da razlozi njegove ljutne ne leže u tom potezu Balea. Jer, zamislite, usudio se pucati na prijateljskoj utakmici!? Koliko je situacija ozbiljna govori i podatak da je Florentino Perez morao „gasiti požar“.

Perez smirivao Ronalda

Kada je do Pereza došla vijest o Ronaldovom ludovanju, odmah ga je nazvao iz Madrida, pišu španjolski mediji. Predsjednik Reala pokušao je smiriti Ronalda slatkorječivostima, zatepao mu je da će i dalje biti lider i glavni igrač momčadi, a to što Benitez radi s Baleom samo je pokušaj trenera da Velšanina vrati u formu.

Na treningu se vidjelo da Perez očito nije sasvim udobrovoljio Ronalda. Španjolski mediji odmah su počeli spekulirati je li sve kupa znak Ronaldova odlaska iz Reala? Zna se da PSG „juri“ Ronalda i da mu nudi brda i doline. Teško da će Ronaldo već ovog ljeta napusti Real, ali nije ni nemoguće. Ronaldo više nije nedodirljiv u Madridu. Sigurno je da više nema bezuvjetnu podršku navijača, čak štoviše, mnogima ide na živce i ne bi se previše bunili da napusti Santiago Bernabeu. To su pokazale nedavne ankete najtiražnijih madridski sportskih dnevnika. Ronaldo nema ni najjači argument u rukama – trofeje. U šest godina osvojio je s Realom jedno prvenstvo i jednu Ligu prvaka. S obzirom na uložena sredstva, kako u njega tako i u kompletnu momčad, to je malo, premalo za Real.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider