Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otprije osam godina

"Prorok" Balotelli: Ovih dana mnogi podsjećaju na jednu njegovu navodnu izjavu

Zločesti dečko talijanskog nogometa "bezbroj" puta je svojim izjavama izazivao kontroverzne reakcije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleska Premierliga prekinuta je zbog pandemije koronavirusa u trenutku kad je vodeći Liverpool imao nevjerojatnih 25 bodova prednosti i utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Manchester City.

Još samo šest bodova tj. dvije pobjede nedostaju Redsima da i matematički potvrde naslov prvaka, prvi poslije dugačkih 30 godina čekanja.

U ta protekla tri desetljeća u nekoliko navrata je slavni klub s Anfielda bio blizu osvajanja titule, ali redovito bi se u toj borbi za naslov spotaknuli (jednom je to bilo i doslovce, Steven Gerrard 2014. protiv Chelseaja).

Dugogodišnji niz bez titule je učinio svoje

Tolika suša za klub koji je i dan danas drugi po broju osvojenih naslova prvaka u Engleskoj (Liverpool ih ima 18, Manchester United 20) dovela je do toga da suparnici nerijetko zbijaju šale na račun Redsa.

Naravno, uglavnom za tim posežu navijači, ali bilo je i trenutaka kad bi i protivnički nogometaši apostrofirali Liverpoolovo prokletstvo.

Ovih dana smo tako naletjeli na jednu navodnu izjavu Marija Balotellija iz 2012. godine, iz perioda kad je igrao za Manchester City.

"Smak svijeta se odgađa dok Liverpool ne osvoji Premierligu. Prema tome, čini se da smo svi sigurni."

Cijeloj Europi i svijetu i svim ljudima je žao zbog ove situacije s koronavirusom, ali navijačima Liverpoola posebno je prisjeo ovaj prekid prvenstva, jer su već bili sve isplanirali za proslavu koju su čekali cijeli život.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider