Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Hajduku zatečeni

Šok: Propao transfer Lovre Kalinića u Aston Villu!

Transfer vratara Hajduka Lovre Kalinića u Aston Villu propao je nakon što mu je po drugi put odbijena radna dozvola...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni Aston Villa ni Lovre Kalinić nemaju razloga za zadovoljstvo. Na obostranu žalost, propao je transfer Hajdukovog vratar u Premierligu. Kaliniću je po drugi put odbijena radna dozvola, iako su ga mnogi mediji već smjestili na Otok.

Villa je dobila bitku sa Sunderlandom i Leicesterom za hrvatskog vratara, ali ne i onu najvažniju – na papiru. Naime, Kalinić nije skupio dovoljno bodova po kriterijima koji su potrebni za dobivanje radne dozvole. U Hajduku su ostali zatečeni, jer klubovi su se sve dogovorili i čekala se još samo potvrda.

'Bijelima' je trebalo pripasti čistih četiri milijuna eura, a sada se moraju pomiriti s činjenicom da trenutno od najvećeg transfera nekog hrvatskog vratara nema ništa.

Od svog debija 2009. godine, Kalinić je dosad skupio 78 nastupa za Hajduk, dok je neko vrijeme proveo po posudbama. Također je upisao i dva nastupa za reprezentaciju, što je jedan od uvjeta za dobivanje radne dozvole. Primjerice, Kramarić je prešao u Leicester sa samo četiri nastupa za Hrvatsku. No, to nije jedina stvar koja se gleda.

Još nije poznato hoće li Lovre Kalinić uložiti žalbu na ovu odluku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider