Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Centaršut i - bum!

Promašio penal pa se iskupio na spektakularan način: Škarice vrijedne Europe

Torinezi su na poluvremenu bili u zaostatku, ali su uspjeli okrenuti.

Andrea Belotti (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U ludoj utakmici odigranoj u sklopu 36. kola Serie A supervažna tri boda osvojio je Torino svladavši Sassuolo s 3:2.

Torino i dalje ima, doduše teoretske, šanse za plasman u Ligu prvaka, ali realniji mu je domet plasman u Europsku ligu za što će, ovisno o raspletu finala Kupa u kojem sastaju Atalanta i Lazio, biti potrebno završiti u najgorem slučaju na šestom ili sedmom mjestu.

Dvoboj sa Sassuolom stigao im je kao naručen, jer gosti se ne bore ni za što, ne gori im pod nogama, a u Europu ne mogu.

Vrlo rano je Torino došao u priliku da povede, u 17. minuti je za njih dosuđen jedanaesterac, ali je Andrea Belotti poslao loptu nebu pod oblake.

Umjesto vodstva Torineza, poveli su gosti. Mehdi Bourabia je zabio u 27. minuti, ali je samo minutu potom dobio drugi žuti karton i Sassuolo je ostao s igračem manje.

Početkom nastavka, u 56. minuti, Belotti je izjednačio, ali u 71. minuti novi šok za Torino - mladi Španjolac Pol Lirola donosi novo vodstvo Sassuolu.

Ipak, domaćini se nisu predavali u 81. su poravnali preko Simonea Zaze, a u 82. smo vidjeli najljepši potez utakmice - ubačaj Lorenza De Silvestrija i fantastičan pogodak škaricama u izvedbi Belottija.

Mogao je biti tragičar, ali umjesto toga Belotti je ispao junak Torina s ovim škaricama za totalni preokret i tri boda.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider