Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Peta sezona zaredom

Prognoza ljudi kojima se vjeruje: Barca osvaja titulu ispred Reala

Centar za sportska istraživanja (CIES) i petu je sezonu zaredom napravio prognozu o tome tko će biti najbolji, ali i najgori u pet najuglednijih europskih nogometnih liga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Španjolskoj će naslovi osvojiti Barcelona, a iza njih bit će Real i Atletico, te Athletic Bilbao. Prema CIES-u Primeru će napustiti Cordoba, Eibar i Almeria.

Chelsea bi prvi trebao proći kroz cilj u Engleskoj, ispred aktualnog prvaka Manchester Cityja. Ligu prvaka ulovit će Liverpool i Arsenal, dok je pred Manchester Unitedom još jedna rezultatski neuspješna sezona. Iz lige će ispasti Crystal Palace, Sunderland i QPR.

U Italiji najveće šanse za naslov daju se Romi, koja bi tako trebala prekinuti trogodišnju dominaciju Juventusa. Iza njih trebala bi se smjestiti Fiorentina, koja će završiti ispred Milana, Napolija i Intera. Serie A će napustiti Empoli, Chievo i Cesena.

U Njemačkoj sve po starom. Naslov će obraniti Bayern i to ispred dvije Borussije, one iz Dortmunda te one iz Mönchengladbacha. Četvrto mjesto i Ligu prvaka trebao bi dohvatiti Bayer iz Leverkusena. Iz Bundeslige bi trebali ispasti Eintracht iz Frankfurta i Paderborn, a u kvalifikacije će Freiburg.

PSG će nastaviti s dominacijom u Francuskoj, a iza njega će biti Lille, Marseille i Monaco. Ligu će napustiti Nice, Caen i Lens.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider