Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svađa s Fergusonom

Procurila sočna autobiografija: Kako je Ronaldo stigao u ManUtd..

Engleska nogometna javnost je na nogama nakon što je tri dana prije planiranog izašla autobiografija bivše zvijezde Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni kapetan Manchester Uniteda iz dijela bogate ere Alexa Fergusona, Roy Keane ima novu autobiografiju. I naravno, podići će prašinu kao što ju je dizao Keane, danas asistent Lamberta na klupi Aston Ville, svojim ponašanjem na terenu i izvan njega.

Britki Irac na kraju se igračke karijere posvađao s Fergusonom. Pale su teške riječi i uvrede koje su na naslovnicama najavili pojedini britanski mediji. Da cijelo izlaženje te autobiografije dobije na dodatnoj medijskoj atraktivnosti pobrinuli su se u jednom dućanu trgovačkog lanca Tesco. Tamo su zabunom u prodaju stavili knjigu tri dana prije nego što je trebala izaći, no brzo su povučene s polica.

Dogodilo se to jučer u Manchesteru, gdje ima najviše zainteresiranih za Keanove ispovijesti. Sada ćemo kroz cijeli tjedan u engleskim medijima čitati sočne detalje iz karijere ludog Irca.

Jedna od priča je i ona oko dolaska Cristiana Ronalda u Manchester United 2003. godine. Keane piše kako su u Lisabonu gostovali na otvaranju novog stadiona Sportinga uoči Europskog nogometnog prvenstva.

Tamo je igrao mladi Cristiano Ronaldo kojeg je trebao čuvati John O'Shea. No, Ircu taj dan nije bilo dobro. Osjećao je vrtoglavicu i slabost i na poluvremenu završio na pregledu kod liječnika. Ronaldo je takvog O'Sheau 'razvalio' i još jednom oduševio Fergusona.

''Klub je s Ronaldom dovršio pregovore nakon te utakmice pa smo zezali O'Sheau kako je njegova klaunska igra zaključila ugovor s Ronaldom'', piše Keane.

Sljedećih dana očekujte 'more' ovakvih crtica iz Manchester Uniteda...


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider