Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pala odluka

Problemi za Rakitića: Evo za koga je Barca odlučila istresti ogromnu svotu!

Barcelona je krenula u potragu za pojačanjem u veznom redu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je izvjesnije da su Xavi Hernandez i Dani Alves pred odlaskom iz Barcelone, pišu španjolski mediji. Barcelona je krenula u potragu za zamjenama. U prvom redu se traži centralni vezni. Na radaru Barce dva su igrača - Paul Pogba i Koke, zvijezde Juventusa i Atletico Madrida.
Xavijevim i Alvesovim odlaskom Barcelona će rasteretiti proračun za 24 milijuna eura, koliko njih dvojica zajedno imaju godišnju plaću, pa će taj novac moći preusmjeriti u dovođenje pojačanja.

Navodno su na Camp Nouu sve bliži zaključku kako će teško dovesti Pogbu, na kojeg je oko bacio i Real Madrid, koji ima aduta u pregovorima s Juventusovom zvijezdom, a to je njegov sunarodnjak i trener druge momčadi Reala, Castille, slavni Zinedine Zidane.

Stoga se Barca okreće podjednako talentiranom i nešto manjem skupocjenom Kokeu. Stručnjaci Barce misle kako je to zapravo bolja opcija, budući da je Koke Španjolac i dobro se slaže u veznom redu s Barcinim reprezentativcima Sergiom Busquetsom i Andresom Iniestom. Logično je zaključiti da bi se Koke brže uklopio u Barcin stil igre.

U Barceloni pretpostavljaju da Atletico neće riskirati i da će pustiti Kokea na kraju sezone uz odgovarajuću odštetu. Katalonci su navodno spremni izdvojiti za 23-godišnjeg veznjaka šezdeset milijuna eura. Teško da će to Atletico odbiti. Ako Koke aterira na Camp Nouu, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dobit će velikog konkurenta za mjesto u veznom redu. 
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider