Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigla potvrda

VIDEO Igra se utakmica u Salzburgu: Pogledajte što je poručio Kovač

Salzburg je u depresivnom ruhu iščekivao važan dvoboj Red Bulla i Dinama. Neumorna kiša od jutra je zalijevala grad i ozbiljno ugrozila odigravanje utakmice. Ipak, posljednja inspekcija u 19.30 upalila je zeleno svjetlo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski i austrijski prvak izlaze na travnjak Red Bull Arene, u utakmici koja bi mogla imati važnu ulogu u borbi za prolazak skupine.

"Čeka nas utakmica protiv, po meni, najboljeg protivnika od ova tri koja imamo u grupi. Gledali smo puno utakmica Salzburga, analizirali, tražili neke rupe kojih moram priznati nema baš previše u njihovoj momčadi i ono što smo pronašli to ćemo pokušati sutra iskoristiti", izjavio je Zoran Mamić.

Igrači Dinama u Salzburgu su odradili neobičan trening. Umjesto uobičajene šetnje gradom uoči utakmice, dinamovci su se u hotelu zagrijali i istegnuli.

Trening u srijedu navečer i konferenciju za medije 'modrih' nije propustio Niko Kovač. Hrvatski izbornik već godinama živi u Salzburgu, radio je i igrao u Red Bullu, pa je itekako mjerodavan za ocjenu igre austrijskog prvaka.

"Salzburg ima jednu izvrsnu, mladu ekipu. Oni su sigurno dosta kvalitetni što se tiče igre prema naprijed, međutim imaju nekoliko nedostataka što se tiče faze obrane i nadam se da bi to sutra mogao Dinamo iskoristiti", poručio je Kovač.

A, s istom nadom u Mozartov grad stigli su i brojni Dinamovi navijači. Najbliže europsko gostovanje ove sezone privuklo je dosta modrih simpatizera, uvjerenih da će se kući vratiti dobro raspoloženi.

Još samo da naglašeni optimizam potkrijepi i završni pogled na semafor Red Bull Arene i Salzburg će svima, lošem vremenu usprkos, ostati u dobroj uspomeni.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider