Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasno i glasno: stop!

Pritisak navijača upalio: Biliću stopirali transfer u zadnji čas!

Slaven Bilić ipak neće dovesti zločestog dečka engleskog nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Joey Barton će još neko vrijeme tražiti novi klub, nakon što je West Ham objavio kako se povlači iz pregovora s njim.

"Zbog snažnih osjećaja koje su izrazili naši navijači odlučili smo da nećemo dovesti Bartona koji je dobar igrač, s dobrim rješenjima u igri, ali odlučili smo ne remetiti timski duh", izjavio je Mirroru izvor blizak Čekićarima.

Uslijed neuspjelih pokušaja da ponovno iz Barcelone dovedu Alexa Songa na posudbu, Slaven Bilić želio je sredinu terena ojačati 32-ogodišnjim Bartonom koji je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Queens Park Rangersima.

Iako klub za Bartona ne bi morao platiti nikakvu odštetu, navijači su poludjeli kad su saznali da bi u svlačionicu mogao stići igrač koji iza sebe ima niz kontroverzi i incidenata, a svojedobno je zbog tučnjave u centru Liverpoola proveo 77 dana u zatvoru. Engleski nogometni svez triput ga je optužio za nasilno ponašanje pa je jasno zašto fanovi Čekićara ne žele takvog čovjeka u klubu.

Bivši hrvatski izbornik unatoč ovakvom raspletu pregovora nema previše razloga za brigu, jer na poziciji koju pokriva Barton u kadru ima kapetana Kevina Nolana, Cheikhoua Kouyatea (zabio pogodak Arsenalu u nedjelju), Marka Noblea, Pedra Obianga i Reecea Oxforda, 16-ogodišnje čudo od djeteta koji je oduševio u debiju na Emiratesu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider