Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Pustimo ih neka rade'

Naš Hajduk: Ne želimo i ne smijemo ulaziti u odluke Nadzornog odbora

Udruga koja okuplja članove Hajduka oglasila se povodom kadrovskih promjena na Poljudu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon jučerašnje smjene Marina Brbića s mjesta predsjednika Hajduka oglasila se i udruga Naš Hajduk, koja okuplja članove kluba, njih više od 35.000.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Udruga Naš Hajduk još jednom podsjeća da ne može, ne želi i ne smije ulaziti u odluke Nadzornog odbora. To bi se kosilo s načelima za koje se zalažemo i koja su temelj čitavog modela navijačkog Hajduka.

Svaki član Našeg Hajduka zasigurno ima svoj osobni stav o svakoj temi koja se tiče Hajduka, pa tako i o ovoj, međutim trebamo pustiti Nadzorni odbor da radi svoj posao. Na koncu oni su izabrani na funkciju gdje trebaju biti svjesni da je klub iznad svega te preuzeti odgovornost za svoje odluke, kakve god one bile.

Odluke donesene demokratskim načelima i mehanizmima rada NO-a možemo samo pozdraviti, jer su to procesi za koje se od 2011. godine i borimo.

Kao što je prošla uprava klub digla na viši nivo, vjerujemo da će i novi čelnici napraviti isto, te da će Nadzorni odbor postaviti vodstvo koje će nastaviti podizati i unaprjeđivati klub na svim razinama.

Hajduk živi vječno!

Naš Hajduk", stoji u priopćenju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider