Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ostali izgubili

Primorje deklasiralo Mladost, Jug bolji od Jadrana iz Herceg-Novog

Riječko Primorje Erste Bank pred punim je tribinama bazena Kantrida pobijedilo zagrebačku Mladost rezultatom 8:2 (1:1, 2:0, 2:0, 3:1).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmici drugog kola Triglav regionalne vaterpolo lige, koja se igrala pred prepunim tribinama bazena Kantrida u Rijeci, Primorje je ponizilo goste iz Zagreba.

''Igrali smo jako dobro, pogotovo u fazi obrane i s igračem manje. Bila je ovo izvanredna večer golmana Mladosti Marcelića, inače je gol razlika mogla biti i veća!'', izjavio je Ivan Asić, trener Primorja Erste Bank.

Nakon početnog natezanja, Petar Muslim je otvorio „ples“ s igračem više nakon skoro 4 minute, ali silni promašaji omogućili su Mladosti izjednačenje, a možda i nadu da iz Rijeke mogu izvući nešto više. Ali ostali su na tome, jer protiv takvog Primorja i protiv takve obrane, nije bilo prostora za iznenađenja unatoč sjajnim obranama golmana Mladosti.

''Zaslužena pobjeda Primorja na kojoj im čestitam. Mislim da rezultat nije realan trebao je i mogao biti puno veći, živjeli smo i bili u igri kroz obranu našeg golmana Ivana Marcelića. Većina ostalih dijelova naše igre nije funkcionirala. Nisam zadovoljan s našom izvedbom, bilo je previše grešaka mimo onog što smo se dogovorili i na tome moramo poraditi!'', izjavio je Vjekoslav Kobeščak, trener zagrebačke Mladosti.

U drugom kolu Triglav regionalne vaterpolo lige Jug Croatia Osiguranje ostvarilo je drugu pobjedu zaredom, dok su Jadran iz Splita, Medveščak i Mornar Brodospas izgubili utakmice. U drugom su kolu postignuti slijedeći rezultati:

Grupa A:
Partizan Raiffeisen - Branik 20:6
Primorje EB - Mladost 8:2
Jadran ST - Budva 8:9
Radnički Kon Tiki - POŠK 13:6

Grupa B:
Vojvodina - Medveščak 6:2
Jug CO - Jadran HN 14:10
Crvena zvezda - Mornar BS 9:7
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider