Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'on dolazi...'

Alen Halilović dobio najviše pohvale za svoje igre

Nakon poraza od 1-0 u sučevoj nadoknadi na gostovanju kod Atletico Madrida trener Sportinga Abelardo Fernández bio je ponosan na svoju momčad, a posebno je pohvalio hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fernandez je istaknuo kako je napredak mladog hrvatskog reprezentativca Alena Halilovića očit, uključujući i igru u obrani...

"Jako sam zadovoljan Halilovićem, a vjerujem da je i on zadovoljan nama", rekao je Fernández za Hinu nakon šokantnog poraza u 93.minuti.

Halilović je u 37. minuti bio blizu pogotka, no njegov udarac obranio je slovenski čuvar Atleticove mreže Jan Oblak. Igru je napustio u 79. minuti pa je pobjednički pogodak francuskog napadača Antoinea Griezmanna vidio s klupe.

"Ponosan sam na svoje igrače, odigrali su dobru utakmicu. Halilovićev napredak je očit, dobro radi, posebno na igri u obrani. Mlad je i njegovo vrijeme tek dolazi", rekao je Abelardo.

Sporting se nalazi na 14. mjestu, a u idućem kolu igra kod kuće protiv 20-plasiranog Levantea, posljednje momčadi španjolskog prvenstva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider