Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Granitna obrana

VIDEO Atletico ne da vrh: Novom pobjedom preskočili Barcu!

Još jednom je mreža Atletica ostala netaknuta, a napad je odradio svoje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši madridskog Atletica svladali su kao gosti Celtu Vigo s 2-0 u utakmici 19. kola Primere odigranoj u nedjelju i izbili na vrh ljestvice.

Francuski reprezentativac Antoine Griezmann u 49. minuti i Belgijac Carrasco bili su strijelci za madridsku momčad koja je stigla do 14. prvenstvene pobjede, a treće zaredom. Atletico ima dva boda više od Barcelone, ali branitelji naslova imaju utakmicu manje.

Šestom uzastopnom pobjedom nogometaši Villarreala zadržali su priključak s vodećim trojcem. Na svom su terenu svladali Sporting Gijon s 2-0 pogocima Bakambua (26, 51).

Alen Halilović je odigrao cijelu utakmicu u dresu Sportinga koji se sa samo 15 bodova nalazi u zoni ispadanja na 18. mjestu, nakon četvrtog uzastopnog poraza.

Malaga je na gostovanju kod Las Palmasa izvukla bod odigravši 1-1. Domaći su poveli u 51. minuti pogotkom Tanausua, a u 72. minuti izjednačio je Roque Santa Cruz na asistenciju Duje Čopa. Bivši nogometaš Dinama počeo je utakmicu i igrao do 87. minute. Malaga je s 24 boda na 10. mjestu.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider