Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se zeleno svjetlo

Promijenili priču i odbili bogatu ponudu Cityja: Žele još više!

Unatoč izvješću Bilda kako je Wolfsburg prihvatio ponudu Cityja od 50 milijuna funti za Kevina De Bruynea, isti list tvrdi danas kako je ponuda odbijena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema njemačkom tabloidu, Wolfsburg je promijenio mišljenje i povećao ponudu na 58 milijuna funti. Bild dalje navodi kako je De Bruyne spreman za prelazak na Etihad i da samo čeka zeleno svjetlo.

Tijekom prošlog tjedna pojačale su se špekulacije da je City vrlo blizu dogovora s belgijskim reprezentativcem i izgleda da im se upornost isplatila. 24-godišnjem veznjaku Wolfsburga ponuđen je ugovor na pet godina kako bi se premjestio na Etihad, iako je Wolfsburg bio odlučan da ga ostavi na Volskwagen Areni.

U svakom slučaju, Belgijac će teško ovog vikenda napustiti Wolfsburg, ali do kraja prijelaznog roka je ostalo još dosta vremena. De Bruyne će do tada vjerojatno igrati za 'vukove', a prva utakmica na rasporedu je već u subotu protiv Kölna.

Transfer de Bruynea u City vjerojatno će se realizirati. Pitanje je samo kada. Belgijac je imao fenomenalnu prošlu sezonu upisavši deset pogodaka i čak 20 asistencija, dok je momčad Manuela Pellegrinija impresivno krenula u novu sezonu i nakon potpisa Sterlinga i Otamendija, 'građani' su blizu još jednog velikog pojačanja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider