Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Aktivirali klauzulu

Preokret u zadnji čas: Real krade Bayernu senzaciju SP-a!

Prema pisanju španjolskog dnevnika Marce, europski prvak Real Madrid osigurao je angažman vratara kostarikanske reprezentacije Keylora Navasa (27).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marca tvrdi da je Real Madrid aktivirao odštetnu klauzulu u Navasovu ugovoru i platio Levanteu deset milijuna eura. Iz Kraljevskog kluba zasad nema potvrde transfera, ali ona se očekuje uskoro, kao i u slučaju njemačkog veznog nogometaša Tonija Kroosa koji dolazi iz Bayerna.

Zanimljivo, ova vijest dolazi nakon što je dobar dio njemačkih medija objavio kako je Navas pristao prijeći u Bayern, u kojem bi bio rezerva Manuelu Neueru.

NAJNOVIJE VIJESTI O LJETNOM PRIJELAZNOM ROKU

Keylor Navas je oduševio na netom završenom Svjetskom prvenstvu na kojem je Kostarika senzacionalno dogurala do četvrtfinala u kojem ju je, boljim izvođenjem jedanaesteraca, izbacila Nizozemska. Karijeru je Navas počeo u kostarikanskoj Saprissi iz koje je 2010. prešao u Albacete. Godinu kasnije je pojačao Levante u kojem je proveo posljednje tri sezone.

Pokaže li se točnim da će od sljedeće sezone biti član Real Madrida, to znači da će jedan od aktualnih vratara europskog prvaka, Iker Casillas (33) ili Diego Lopez (32), napustiti klub. Marca tvrdi da će to biti ovaj potonji koji je došao iz Seville u siječnju prošle godine. U prošloj je sezoni branio u utakmicama Primere, za razliku od kapetana Casillasa koji je bio prvi golman u Kupu kralja i Ligi prvaka. Za Lopeza su, zaključuje Marca, zainteresirani Monaco i Napoli.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider