Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne žele ga pustit

Preokret u slučaju Halilović? Alen putuje u Firenzu i dobiva novu priliku

Iako su se mnogi raspisali o odlasku Alena Halilovića iz Barcelone, čini se da je to ipak prerano odaslana glasina...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Po povratku u Barcelonu iz SAD-a gdje su odrađene mini-pripreme i nekoliko prijateljskih utakmica španjolski su se mediji raspisali da je Alen Halilović propustio uvjeriti Luisa Enriquea da je vrijedan prve momčadi, te da će vrlo vjerojatno uz odštetu od oko 10 milijuna eura napustiti klub.

Halilović navodno nema namjeru provesti još jednu sezonu u Barceloni B, zbog čega mnogi smatraju da je jedina opcija prodaja mladog hrvatskog reprezentativca. Međutim, Halilović je i dalje s prvom momčadi, naporno radi i trenira, zbog čega se možda ove subote dogodio preokret.

Luis Enrique uvrstio je Halilovića među putnike za Firenzu, gdje će u nedjelju Barcelona igrati prijateljski ogled protiv Fiorentine. Enriquea sa sobom vodi 18 igrača i Halilović je jedan od njih. Pitanje je doduše da li bi bilo mjesta za hrvatskog reprezentativca da strateg katalonskog kluba nije odlučio kod kuće ostaviti Lionela Messija, Neymara, Mascherana, Danija Alvesa, Ardu Turana, Adriana, Jeremyja Mathieua i Claudia Brava. No s druge strane, mogao je povesti bilo koga iz B momčadi na koga računa u budućnosti, a ne nekoga koga namjerava prodati do kraja kolovoza.

U svakom slučaju Halilović putuje zajedno s Rakitićem u Firenzu i sigurno će dobiti priliku dokazati se Enriqueu da zaslužuje ostati s prvom momčadi.


Squad announced for Florence by fcbarcelona

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider