Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
bili bolji, ali...

Bilićev West Ham još jednom bez punog plijena

Ni četvrto kolo zaredom Bilićev West Ham ne zna za pobjedu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ni četvrtu utakmicu zaredom West Ham našeg Slavena Bilića ne zna za pobjedu u engleskoj Premierligi. 'Čekićari' su u sklopu 14. kola pred svojim navijačima odigrali 1:1 protiv West Bromwicha.

Sve je dobro krenulo za Bilića i West Ham nakon što je Mauro Zarate zatresao mrežu gostiju u 17. minuti. Zarate je malo iskosa s desne strane izveo slobodan udarac i zavukao loptu u same rašlje.

West Ham je bio dominantan i stvarao prilike, ali do pogotka nije mogao. Kazna je stigla u 50. minuti kada je Rickie Lambert pucao, a lopta se od kapetana Reida neobranjivo odbila iza leđa vratara Adriana.

Bio je to četvrti uzastopni ligaški susret West Hama bez pobjede. U zadnja četiri kola 'čekičari' su na svom travnjaku osvojili bod protiv WBA (1-1) i Evertona (1-1), te izgubili na gostovanju kod Watforda (0-2) i Tottenhama (1-4).

Ovim remijem West Ham je ostao sedmi, ali bi mogao pasti na osmo mjesto ukoliko Liverpool u kasnijoj utakmici pobijedi Swansea.

U najranijoj utakmici nedjelje Tottenham i Chelsea odigrali su bez pogodaka na White Hart Laneu. Spursi su bili bolji, Jose Mourinho je 'parkirao autobus' i uspio u naumu da uzme bod.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider