Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova sramota Uniteda

VIDEO Sjajni Leicester ne da vrh, Chelsea se raspucao bez Mourinha

I nakon 17. kola Premierliga će imati istog lidera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Leicestera ostali su na vrhu Premierlige pobjedom kod Evertona (3:2), Chelsea je nakon odlaska trenera Josea Mourinha ubilježio pobjedu protiv Sunderlanda (3:1), dok se otkaz sprema Louisu van Gaalu jer je Manchester United izgubio na Old Traffordu od Norwicha (1:2).

Leicester City je nastavio s nevjerojatnim igrama, a pobjedom kod Evertona zadržao je vrh ljestvice do Božića, te i dalje ima samo jedan jedini poraz. Junak pobjede za Lisice bio je Alžirac Riyad Mahrez, koji je zabio dva gola iz penala, Okazaki je postigao treći pogodak, dok su Lukaku i Mirallas bili strijelci za Everton.

Andrej Kramarić je utakmicu odgledao s klupe gostiju. 

Manchester United je doživio još jednu sramotu i to pred domaćim navijačima koji su svjedočili lošoj igri van Gaalove momčadi i slavlju Norwicha (2:1). Goste su do vodstva od 2:0 doveli Cameron i Tettey, za United je zabio Martial u 67. minuti, a slavni klub se nije uspio dokraja spasiti trećeg uzastopnog poraza. 

Aktualni prvak Chelsea je na Stamford Bridgeu pobijedio Sunderland s 3:1 pogocima Ivanovića, Pedra i Oscara, dok je za goste počasni gol postigao Borini. Chelsea će sljedeći tjedan preuzeti Guus Hiddink.

U ostalim susretima Tottenham je slavio kod Southamptona (2:0), Bournemouth je pobijedio kod WBA (2:1), a istim rezultatom je Crystal Palace bio bolji na gostovanju kod Stokea. 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider