Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arsenal preuzeo vrh

VIDEO Veliki preokret Bilićeva West Hama: Pobjeda nakon dva mjeseca!

Nogometaši Arsenala probili su se na prvo mjesto Premier lige zahvaljujući 2-0 (1-0) domaćoj pobjedi protiv Bournemoutha u susretu 19. kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal je do očekivana tri boda protiv Bournemoutha (2:0) stigao pogocima Gabriela Pauliste (27) i Mesuta Ozila (62). Topnici sada imaju 39 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Leicester Cityja, te četiri više uz također utakmicu više od trećeg Manchester Cityja.

Leicester i Manchester City igrat će međusobno u utorak dok će 19. kolo Premierlige zatvoriti Sunderland i Liverpool.

Manchester United prekinuo je niz od tri uzastopna poraza u prvenstvu, ali je i šestu utakmicu zaredom ostao bez pobjede odigravši 0:0 protiv Chelseaja. United je bio aktivnija momčad s boljim prigodama, no i dalje ne zna za pobjedu još od 21. studenoga i utakmice protiv Watforda.

Chelsea je, pak, i u drugom susretu nakon smjene Josea Mourinha osvojio bod, u subotu je odigrao 2-2 protiv Watforda. United je sada šesti na ljestvici sa 30 bodova, dok je Chelsea 14. sa 20 bodova.

West Ham United je nakon pet remija zaredom uspio osvojiti tri boda i to preokretom protiv Southamptona. Gosti su poveli autogolom Jenkinsona (13-ag), a bodove Čekićarima donijeli su Antonio (69) i Carroll (79).

Nikica Jelavić nije konkurirao za nastup u momčadi Slavena Bilića koja je ovom pobjedom skočila na sedmo mjesto sa 29 bodova, dok je Southampton 12. sa 24 boda.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider