Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
propustili veliku priliku

Leicester i tragičar Mahrez ispustili pobjedu kod 'fenjeraša'

U utakmici 22. kola Engleske lige Aston Villa i Leicester su u Birminghamu odigrali 1-1, a Leicester je s bodom opet vodeća momčad lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Leicester se ponovno vratio na vrh ljestvice, ali Claudio Ranieri zasigurno neće biti zadovoljan jer su njegovi igrači u gostima odigrali 1:1 protiv Aston Ville, u utakmici u kojoj su promašili jedanaesterac.

'Lisice' su na gostovanju kod posljednjeplasirane Aston Ville propustili veliku priliku za sva tri boda jer su poveli u 29. minuti preko Shinjia Okazakija. Vardy je fenomenalno lobom pokušao prevariti Bunna, ali vratar Aston Ville to je kranjim naporom obranio. Na njegovu žalost, natrčao je Okazaki i zabio za 1:0, a samo četiri minute kasnije je Riyad Mahrez promašio kazneni udarac, drugi zaredom u prvenstvu.

Domaćini su zaigrali bolje u drugom dijelu, te su potpuno zasluženo izjednačili u 75. minuti golom Rudya Gestedea. Andrej Kramarić nije bio u sastavu Leicestera, koji vodi s 44 boda, City je drugi s 43 boda, koliko ima i Arsenal, koji u nedjelju gostuje kod Stokea. Villa je ostala zadnja sa svega 12 osvojenih bodova.


Rudy Gestede goal - Aston Villa 1-1 Leicester... by samozaonekojeznam

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider