Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nagovaranje je počelo

Totti u dilemi: Završiti karijeru ili prihvatiti velikodušnu ponudu?

Zlatni dečko Rome vjerojatno neće okončati igračku karijeru na kraju ove sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legendarni Francesco Totti nedavno je najavio da bi mu ovo mogla biti posljednja sezona u karijeri, ali odluku još uvijek nije donio.

Predsjednik kluba James Pallotta nagovara ga da odigra još jednu sezonu te da u ljeto 2017. godine završi karijeru, objavili su u ponedjeljak talijanski mediji. Novac pritom ne bi predstavljao nikakav problem, Roma bi ponudila svojoj ikoni jednaki ugovor kao i dosad (4.5 milijuna eura za sezonu).

Zbog ozljede butnog mišića Totti je ove sezone odigrao samo tri utakmice. S obzirom da je nedavno ušao u 40. godinu, pitanje je koliko bi nastupa upisao u sezoni 2016./2017. ukoliko prihvati Pallottinu ponudu.

Iako je imao brojne izdašne ponude tijekom karijere, od Real Madrida, Intera, Chelseja, ipak je ostao u Romi s kojom je osvojio jedno prvenstvo i dva domaća kupa, a bio je i jedan od najvažnijih igrača reprezentacije Italije koja je osvojila Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Za Romu je upisao 717 nastupa zabivši pritom 292 gola, a ima i 111 asistencija. Da nije imao dosta sitnih ozljeda zbog kojih je često izbivao s terena i da nije većinu karijere igrao kao ofenzivni vezni (fantazista), nesumnjivo bi njegov učinak bio puno veći.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider