Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporni penal

Predsjednik Rome grmi: "Opet smo opljačkani! Umoran sam od ovog sra..!"

Ne stiže "grmljavina" samo iz Pariza, nego i iz Rima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Osim Neymara koji nije birao riječi, na VAR tehnologiju i suca bio je ljut i predsjednik Rome James Pallotta nakon što su eliminirani u osmini finala Lige prvaka od Porta.

"Prošle godine smo tražili VAR u Ligi prvaka jer su nas zeznuli u polufinalu. Sada imamo VAR i opet smo opljačkani. Patrik Schick je pred kraj produžetaka bio oboren u kaznenom prostoru i to se vidi na VAR-u, ali ništa nije suđeno. Umoran sam od ovog sranja, predajem se", rekao je Pallotta.

Porto se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka zahvaljujući 3:1 (2:1, 1:1) pobjedi protiv Rome nakon produžetka na svom stadionu Dragao u uzvratnom dvoboju osmine finala.

Nakon 90 minuta rezultat je bio 2:1 za Porto, a kako je prvi susret u Rimu okončan istim rezultatom u korist Rome, o putniku među posljednjih osam odlučivalo se u produžecima i odluka je pala u 117. minuti. Maxi Pereira poslao je prizemni centaršut u kazneni prostor Rome, a tamo je Florenzi potpuno nepotrebno povukao za dres Fernanda. Iako je dojam kako portugalski napadač ne bi mogao stići do lopte, turski sudac Cüneyt Cakir je nakon pregleda video snimke pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač za konačnih 3:1 u 117. minuti bio je Alex Telles.

Manolas: Protiv Liverpoola su nas lani oštetili za dva penala

I branič Rome Kostas Manolas bio je ljut:

"Sudac mi je rekao da su mu iz VAR sobe kazali da nije ništa, ali bio je kontakt između Marege i Schicka. To se može vidjeti i nije mi jasno zašto nije dosuđen penal za nas. Prošle sezone u polufinalu su nas oštetili za dva penala protiv Liverpoola. Kasnije su nam ispričali. Sad imamo VAR i sve se može vidjeti, nema izgovora."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider