Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'želim mu sreću'

Predsjednik HNS-a Davor Šuker srdačno čestitao Blatteru

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker čestitao je Seppu Blatteru na ponovnom izboru na mjesto prvog čovjeka Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA), objavljeno je na web-stranici HNS-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blatter je u prvom krugu glasovanja u Zürichu dobio 133 glasa svjetskih nogometnih asocijacija, nakon čega se njegov protukandidat Ali bin al-Hussein povukao uoči drugog kruga.

"Čestitam predsjedniku Seppu Blatteru na novom mandatu na čelu FIFA-e. Glasovanje je pokazalo da Blatter ima podršku većeg dijela nogometnog svijeta i to treba respektirati. FIFA je svjetska nogometna organizacija i dosadašnje rukovodstvo očito je uspješno dosegnulo sve kontinente koji dobivaju jednakost i ravnopravnost kakvu zaslužuju", komentirao je izbore Šuker.

"Predsjednik Blatter sada ima novi mandat ispred sebe, mandat koji je izvrsna prilika da se FIFA suoči sa svim izazovima i izliječi ranu koja brine svjetsku nogometnu obitelj. Integritet, transparentnost i pozitivan imidž moraju biti važni FIFA-i kako bi zaštitila i dalje razvijala nogometnu Igru. Želim predsjedniku Blatteru da uistinu odradi mandat onako kako je najavio u svom govoru, i u tom radu priželjkujem mu puno sreće i uspjeha", poručio je na kraju Šuker.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider