Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...
Nogomet
S europskim viceprvacima

Pred mladim Vatrenima utakmica generacije: 'Jedva čekamo, moglo bi dobro završiti'

Pred Hrvatskom U-17 reprezentacijom je veliki ispit na SP-u u Čileu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak u 21 sat po našem vremenu u osmini finala Svjetskog prvenstva naša U17 reprezentacija igra protiv Njemačke, europskog doprvaka. Imamo iznimno talentiranu generaciju od koje se očekuju velike stvari, a utakmica protiv Njemačke pokazat će koji su im dometi.

''Poštujemo to što su aktualni europski viceprvaci, ali svaka momčad ima određene mane, pa tako i oni. Mi ih moramo pokušati otkriti, a zatim i iskoristiti. Ujedno ćemo pokušati igrati svoj nogomet, a kada uspijemo u tome, teško nas je svladati'', rekao je Davor Lovren, mlađi brat A reprezentativca Dejana, a prenosi stranica HNS-a.

Hrvatska je u skupini remizirala s Čileom i SAD-om, a zatim u odlučujućoj utakmici pobijedila Nigeriju. Sada im slijedi prvi susret na prvenstvu protiv reprezentacije iz Europe.

''To što sada igramo s Europljanima neće utjecati na taktičku pripremu utakmice. Ako se držimo onoga što nam izbornik kaže i držimo se svog stila igre, sve bi moglo dobro završiti po nas.''

Za kraj je Lovren rekao i nekoliko riječi o atmosferi.

''Utakmicu čekamo u opuštenoj, timskoj atmosferi. Jedva čekamo da dođe taj dan i želimo prezentirati Hrvatsku u najboljem svjetlu'', zaključio je mladi hrvatski reprezentativac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider