Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jedva smo ga dočekali

Povratak nakon skoro četiri mjeseca: El Clasico pa Hrvatska

Večeras će protiv Schalkea nakon skoro četiri mjeseca zaigrati Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicama Real Madrid – Schalke i Porto – Basel kreću uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka. Nama će posebno biti zanimljiva ona u Madridu jer će u igru zadnjih pola sata ući i naš Luka Modrić. Barem je tako najavljen povratak hrvatskog veznjaka – 30 minuta protiv Schalkea, 60 protiv Levantea u nedjelju i 90 minuta u El Clasicu 22. ožujka.

Luke nema još od polovice studenog, točnije 16. studenog i one utakmice na San Siru protiv Italije. Prošlo je skoro četiri mjeseca i Luka se vraća taman za novu utakmicu reprezentacije. Prvo će odigrati El Clasico, a vikend nakon toga na Maksimir stiže Norveška.

Carlo Ancelotti jedva čeka povratak Modrića. U Madridu na njega gledaju kao spasitelja iz ove mučne situacije. Ne samo igrački već bi i simbolički Luka trebao donijeti preokret u 2015. godini koju je Real otvorio porazom od Valencije, a međuvremenu je pregažen od Atletica u prvenstvu te izbačen u Kupu. Sol na ranu bila su dva uzastopna kiksa, remi s Villarrealom i poraz od Athletica nakon kojih je prepuštena vodeća pozicija Barceloni nakon više od četiri mjeseca.

Schalke bi trebao biti lak zalogaj za Real. Rezultatske napetosti nema jer Madriđani su slavili u Njemačkoj 2:0. Ova će utakmica prvenstveno poslužiti za povratak Modrića i trenutni mir, baš kao i nedjeljni susret s Levanteom. Svaki drugi rasplet uoči El Clasica donio bi novi potres u Madridu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider