Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dodatna snaga

Potez Kloppa koji će oduševiti navijače: 'Steven Gerrard se vraća u Liverpool'

Britanski Independent na naslovnici od srijede donosi veliku vijest za navijače Liverpoola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Steven Gerrard vraća se u Liverpool, piše britanski Independent. Prva sezona u MLS-u za njega je završena nakon ispadanja LA Galaxyja od Settle Soundersa u prvom krugu nokaut faze američkog prvenstva, a klub mu je dopustio povratak kući.

Jürgen Klopp se, piše isti list, nekoliko puta čuo s legendarnim kapetanom Redsa i smatra kako će dolazak Gerrarda dodatno podignuti već 'nabrijanu' atmosferu u momčadi i oko cijelog kluba. Gerrard bi trebao biti s momčadi do 15. siječnja kada će se morati vratiti u Los Angeles.

Nekadašnji kapetan smjeti će i igrati (ukoliko Liverpool plati takav aranžman iako Galaxy tome nije sklon), no zasad se pretpostavlja kako će samo trenirati s momčadi. Upitno je može li pratiti ne samo ritam Premierlige već i Kloppovovu nogometu filozofiju visokog presinga.

U Galaxyju je Gerrard u 14 nastupa postigao dva pogotka, a prije povratka u Englesku jučer se sastao s trenerom Bruceom Arenom s kojim je dogovarao moguće transfere kluba u sljedećoj sezoni.

Independent najavljuje njegov povratak već tijekom današnjeg dana, ali i ostavlja i prostor da Gerrard na kraju odluči uzeti odmor umjesto povratka u bivši klub.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider