Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svađa okidač za transfer

Costi odzvonilo: Mourinho dvoji između iskusnih aseva

Uslijed pokušaja razbuđivanja momčadi, Jose Mourinho bi se mogao odreći ćudljivog napadača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Verbalni okršaj kojeg je sa Joseom Mourinhom imao za vrijeme, ali i nakon utakmice Lige prvaka u Izraelu, Diega Costu odvode na izlazna vrata Chelseaja.

Bluesi su u gostima kod Maccabija upisali uvjerljivu pobjedu i na korak su od prolaska skupine.

Tijekom dvoboja Jose Mourinho je u nekoliko navrata objašnjavao Diegu Costi što treba činiti, ali Brazilac sa španjolskim državljanstvom odao je dojam kako ga nije previše briga što Mourinho govori. Navodno se obračun nastavio i u svlačionici zbog čega engleski mediji špekuliraju kako bi Mourinho, ako već nije, vrlo skoro mogao prekrižiti Costu.

Kako to već biva u ovakvim situacijama, odmah su Englezi otišli korak dalje u spominjanju potencijalnog Costinog nasljednika na mjestu prvog napadača Chelseaja.

Dva nedostupna, dvojicu mogu lako dovesti

Mourinhove prve želje su Antoine Griezmann iz madridskog Atletica i Gonzalo Higuain iz Napolija, ali obojica su nedostupni za transfer već u siječnju, kad Mourinho želi osvježiti napad.

Portugalac se stoga okrenuo centarforima na koje će moći računati odmah poslije Nove godine, a takvi su u ovom trenutku, pišu Englezi, samo dvojica - Emmanuel Adebayor i Robin van Persie.

Adebayor je posljednja dva mjeseca slobodan igrač nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s Tottenhamom. S Mourinhom je ostao u dobrim odnosima još iz vremena kad ga je Portugalac doveo u Real Madrid na posudbu iz Manchester Cityja.

Što se tiče Van Persieja, on je ovog ljeta iz Manchester Uniteda prešao u Fenerbahče, ali se u Istanbulu nije snašao i rado bi se vratio u Englesku. Njegov dolazak u Chelsea realizirao bi se šestomjesečnom posudbom nakon koje bi Mourinho odlučio treba li mu i dalje nizozemski majstor.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider