Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: HRVATSKA - BRAZIL Livaković spasio Vatrene sigurnog gola, VAR i zaleđe spriječili penal!
Nogomet
NOGOMET ZA PRIJATELJSTVO

Postani najbolji mladi sportski novinar i osvoji put na finale UEFA Lige prvaka

Natječaj u pisanju sastavaka otvoren je u sklopu projekta NOGOMET ZA PRIJATELJSTVO (Football for Friendship) kojeg Gazprom, službeni sponzor Uefine Lige prvaka, ove godine provodi u 24 zemalja svijeta, pa tako i Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svi zainteresirani u dobi od 12 do 14 godina, pozivaju se da napišu kratki sastavak na temu - Nogomet spaja ljude, odnosno da opišu svoje osobno iskustvo koje potvrđuje tu izjavu. Sastavak ne smije biti duži od jedne novinarske kartice (1800 znakova sa razmacima i interpunkcijama), a prijave će se primati zaključno sa 8. travnjem 2015.

Pobjednik natječaja osvaja put u Berlin na finale UEFA Lige prvaka, u sklopu projekta NOGOMET ZA PRIJATELJSTVO gdje će pritom zajedno sa hrvatskim predstavnicima od 4. do 7. lipnja sudjelovati na trećem Međunarodnom forumu Football for Friendship, družiti se s vršnjacima iz brojnih zemalja i upoznati te intervjuirati nogometne zvijezde koje podupiru projekt.

Stručni žiri u sastavu predstavnika medijskih partnera i sudionika projekta ocjenjivati će radove po kriterijima – relevantnosti (držanja teme), kreativnosti, argumentiranosti, stila i razine pismenosti.

Svoje radove šaljite na Croatia_press@footballforfriendship.com do 8. travnja 2015.

Međunarodni dječji društveno odgovorni projekt NOGOMET ZA PRIJATELJSTVO Gazprom provodi u 24 zemlje svijeta. Cilj projekta je popularizacija i razvoj nogometa među mladima te poticanje tolerancije i prijateljstva među djecom iz različitih zemalja. Ključne vrijednosti koje promoviraju sudionici projekta su: prijateljstvo, jednakost, pravda, zdravlje, predanost, mir, pobjeda i tradicije. Svjetska nogometna legenda Franz Beckenbauer je globalni ambasador projekta. Projekt na globalnoj razini koordinira AGT Communications Group (PROI, Rusija), a na nacionalnoj razini Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri (PROI, Hrvatska).

Dodatne informacije: http://www.gazprom-football.com/hr/f4f15/news/hr.htm
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider