Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Novi poraz Intera

VIDEO Što se to događa u Interu? Navijači ogorčeni, Perišić ovo nije zaslužio!

U 11. kolu nogometnog prvenstva Italije u nedjelju je Sampdoria na svom terenu pobijedila Inter s 1-0 golom Fabija Quagliarelle u 44. minuti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marcelo Brozović, koji je odigrao cijeli susret za Inter, u 39. minuti pogodio je gredu, dok je Ivan Perišić ušao u igru u 76. minuti. Talijanski mediji špekuliraju da je došlo do sukoba Perišića s nizozemskim trenerom Frankom de Boerom, koji je pred otkazom.

Hrvatski veznjak nije igrao ni minute protiv Torina, a de Boer je to objasnio ''rotacijom'', međutim, nije se našao ni u prvoj postavi u porazu od Sampdorije.

Inter je doživio četvrti poraz u zadnjih pet utakmica u prvenstvu i navijači polako gube strpljenje. Momčad iz Milana nalazi se tek na 11. mjestu, a igra je daleko od očekivanog.

Ante Budimir je za Sampdoriju igrao od 78. minute, a u 86. je imao stopostotnu priliku, ali je Handanović uspio obraniti njegov udarac.

Empoli, koji se nalazi u zoni ispadanja, iznenadio je drugoplasiranu Romu, izvukavši remi 0-0, iako su gosti iz Rima dominirali i uputili 23 udarca prema golu.

Korak sa Romom zadržali su Vargićev Lazio, te AC Milan. Lazio je dobio Sassuolo 2-1 golovima Senada Lulića (50) i Cire Immobilea (55), a bivši vratar Rijeke Ivan Vargić, po običaju, bio je na klupi za pričuve.

Giacomo Bonaventura je pogotkom u 49. minuti donio Milanu pobjedu 1-0 u dvoboju protiv Pescare, dok je Genoa, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, izgubila u gostima od Atalante 0-3.

Napokon je i posljednjeplasirani Crotone upisao prvu pobjedu u prvenstvu, svladavši Chievo 2-0. Strijelci su bili Marcello Trotta (45+3 pen) i Diego Falcinelli (90+2).

Dan ranije Nikola Kalinić postigao je jedini gol s kojim je Fiorentina slavila na gostovanju kod Bologne 1-0, dok je u derbiju kola Juventus pobijedio Napoli s 2-1.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider