Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šestorica iz Rijeke na Messija

Kovač objavio popis: Jedna reprezentaciju za Argentinu, a druga za Italiju!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač objavio je popis igrača za utakmice protiv Argentine i Italije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Širok spisak imena pripremio je Niko Kovač za utakmice sljedećeg tjedna. Na popisu se našlo 33 imena, dakle više nego dvije postave reprezentacije za dvije utakmice. Razlog je dogovorena utakmica s Argentinom u Londonu koja se igra samo četiri dana prije derbija kvalifikacijske skupine s Italijom.

Kovač o potezu Šukera: On je moj šef, a šefovi odlučuju

Davor Šuker je dogovorio utakmicu koju je malo tko htio. Izbornik Kovač ne želi da mu najvažniji nogometaši idu na takav put uoči gostovanja u Milanu, pa je odlučio Argentini suprotstaviti B momčad.

Budući da finalist Svjetskog prvenstva u London stiže u najjačem mogućem sastavu predvođena Leo Messijem, Angelom Di Marijom, Carlosom Tevezom i ostalim zvijezdama, bit će zanimljivo vidjeti što će na hrvatsku postavu reći oni koji su sa Šukerom dogovorili utakmicu.

Petorica Riječana, povratak Badelja i Kalinića, Kovačić među 'rezervama'

Priliku za spektakl s argentinskim zvijezdama tako će dobiti mnogi nogometaši iz HNL-a, njih čak devetorica - Vargić, Tomečak, Sharbini, Lešković i Leovac iz Rijeke, Antolić i Čop iz Dinama, Lovre Kalinić iz Hajduka te Rog iz Splita.

Zanimljivo, Dinamo je na službenoj stranici objavio kako su pozive dobili Jozo Šimunović i Marko Pjaca, ali njih Kovač nije zvao.

Kovač je ponovno, braem na ovaj širi spisak, stavio i Milana Badelja i Nikolu Kalinića. Od prvotimaca tu je Mateo Kovačić, pa i Alen Halilović i Ante Rebić. Na njih izbornik vjerojatno ne računa ozbiljnije na San Siru, ali odlazak u London ne isključuje mogućnost igranja četiri dana kasnije.

Kovač će morati biti s njima, dok će na prvu momčad (13 igrača) u Zagrebu paziti njegovi pomoćnici.

Igrači za Argentinu (12.11.): Kalinić, Vargić, Strinić, Vrsaljko, Milić, Jedvaj, Tomečak, Lešković, Schildenfeld, Leovac, Badelj, Jajalo, Rog, Antolić, Kovačić, Halilović, Sharbini, Rebić, Čop, Kalinić

Igrači za Italiju (16.11.): Subašić, Srna, Lovren, Ćorluka, Pranjić, Vida, Modrić, Brozović, Rakitić, Perišić, Olić, Kramarić, Mandžukić
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider