Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sramota

Poljski huligani harali centrom Madrida: Brutalni sukobi s policijom!

Navijači poljske Legije ponovno su zasjenili utakmicu svoje momčadi u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju...

Iako varšavska Legia slovi kao najlošija momčad uz Dinamo u ovogodišnjem izdanju Lige prvaka, to ne spriječava njezine navijače da u velikom broju prate svoju momčad na dalekim gostovanjima. No neki od tih navijača su huligani koji su u utorak prije utakmice Reala i Legije režirali kaos u centru Madrida!

Nevjerojatne snimke obračuna s policijom obišle su svijet. Poljski huligani provocirali su madridske snage mira, bacali na njih staklene boce, a kada bi ih brojčano nadjačali čak bi i fizički nasrnuli na njih. Na video snimkama se vidi kako je barem jedan policajac prošao s ozljedama glave, a vjerojatno ih ima još.

Poljski huligani svrstavaju se među najgore na svijetu zajedno s ruskima. To pogotovo vrijedi za huligane koji 'navijaju' za Legiju, jer su njihovi ultrasi najozloglašeniji u Poljskoj.

Zbog svojih 'navijača' Legia će u idućem kolu (4. kolu) igrati kod kuće protiv Reala bez podrške s tribina. Podsjetimo, u 1. kolu tijekom utakmice protiv Borussije Dortmund navijači Legije su izazvali tučnjavu na tribinama, bacanje bengalki, bacanje ostalih predmeta, rasističko ponašanje te su blokirali prolaze na tribinama. Sve to UEFA ih je 'nagradila' novčanom kaznom od 80 tisuća eura i utakmicom bez navijača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider