Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Operacija Neptun

Policija uhitila 32 ultrasa Atletica: Dvojica se sumnjiče za ubojstvo

Španjolska policija je u utorak uhitila 32 osobe za koje postoji sumnja da su 30. studenog u Madridu sudjelovale u premlaćivanju i ubojstvu jednog navijača Deportiva, nekoliko sati uoči utakmice Atletico - Deportivo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolska policija je u utorak provela opsežnu operaciju Neptun, u kojoj je uhitila 32 pripadnika radikalne navijačke skupine Atletico Madrida, među kojima bi trebala biti i dvojica glavnih osumnjičenika za premlaćivanje i ubojstvo Francisca Javiera Romera, 42-godišnjeg navijača Deportiva iz La Corune.

Spomenuti je navijač 30. studenog preminuo u bolnici, nakon što je pretučen i bačen u rijeku Manzanares, u sukobu radikalnih navijačkih skupina koji se dogodio u okolici stadiona Vicente Calderon nekoliko sati prije početka prvenstvene utakmice Atletico - Deportivo.

"Trideset i dva pripadnika ultrasa uhićeni su u Madridu, Avili i Toledu, a među njima su i dvojica glavnih osumnjičenika za ubojstvo", izjavio je glasnogovornik španjolske policije te istaknuo da operacija još traje i da bi končan broj uhićenih mogao biti i veći.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider