Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kaos u Beogradu

Policija na nogama: Kod Marakane upucan vođa Zvezdinih navijača!

Nepoznati napadač je u utorak u prijepodnevnim satima pucao na mlađeg muškarca za kojeg se ispostavilo da je Dragan Vasić Gaga, dugogodišnji vođa navijačke skupine 'Ultra boys' i jedan od istaknutijih pripadnika Delija…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od viđenijih ljudi na Zvezdinom sjeveru upucan je iz neposredne blizine kod stadiona Marakana, javlja srpski Telegraf.rs. Vasić je zadobio dvije prostrijelne rane u nogama, a na njega je ispaljeno ukupno pet metaka.

Još se ne zna koji je razlog ovog atentata, odnosno je li u pitanju sukob navijačkih frakcija ili je riječ o kriminalnom miljeu. U Srbiji su se nerijetko znali događati obračuni navijača, ali i mnogi od njih povezivani su s kriminalnim djelatnostima.

Dragan Vasić ujedno je i delegat u Skupštini kluba.

Drugo je to krvoproliće koje je zahvatilo Delije u kratkom vremenu nakon što je u Istanbulu prije nešto više od dva mjeseca ubijen navijač Zvezde Marko Ivković.

Treba i spomenuti da se u ponedjeljak policiji predao Ivan Bogdanov, jedan od najtraženijih huligana na ovim prostorima, a koji se skrivao jer ga je policija tražila zbog upada na teren na utakmici Srbije i Albanije. Bogdanov je inače član iste podskupine navijača Crvene zvezde kao i napadnuti Dragan Vasić.

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider