Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nula dobra? Malo morgen'

Poklepović rezultat naziva nepravdom: Nije pošteno da se sav trud prolije

Za razliku od trenera Dinama Zorana Mamić, strateg Hajduka Stanko Poklepović nije bio ni najmanje zadovoljan konačnim rezultatom velikog hrvatskog derbija koji je u Splitu završen rezultatom 1:1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Duh koji smo prizivali se dogodio danas. Šteta i nije pošteno što smo ostali neriješeno. Netko reče, to je nogomet. E nije, ne smije se dogoditi da u 92. minuti (94.) primimo gol, da se taj trud tako jednostavno prolije".

Rekao je Špaco, a potom nastavio:

"Sigurno da sam razočaran. Imaš utakmicu u džepu i izgubiš je. Neki kažu da je nula s ovakvim protivnikom dobra, ali malo morgen. Ta priča agresivnije, napadački, to bacite u koš. Ako smo bili zatvoreni, poveli smo 1:0 čisto kao sunce. Ne počinje igra iz napada, nego iz obrane. Ako netko to ne razumije, meni je žao", veli trener Hajduka.

Zatim je upitan osjeća li se ipak ponosno?

"Hajduk je uvijek ponosan, ali što ću ja sad biti ponosan kad smo imali pobjedu u džepu. Užas jedan kako se osjećaju igrači kad nakon takvog napora dožive onakav kraj".

Potom je zaključio:

"Ja sam s ekipom zadovoljan, ona djeluje dovoljno dobro. Ja sam je uveo u zanos igre i pozitivan bijes. Tehnička se greška oprašta, taktička ne".

Na kraju je upitan i o Andriji Baliću...

"On je zmijast. Nije fajter kao Maglica ili Gotal, ali uvijek dođe u situaciju gdje se nešto bitno događa".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider