Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Milić na čekanju

Pojačavanje obrane za play-off: U Hajduk stiže branič Palerma

U Hajduku su već okrenuti prema play-offu Europa lige i susretima koji mogu donijeti klubu milijune eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za ulazak u skupine Europa lige Hajduk treba eliminirati češki Slovan Liberec, a kako bi se to dogodilo Bijeli će morati odigrati iznimno koncentrirano u obrani, što u nekim susretima na startu ove sezone nije bio slučaj.

Obrana je najslabiji dio izrazito mlade momčadi Damira Burića, a kako bi spremni dočekali sudare s Česima u Hajduku su odlučili pojačati taj dio ekipe.

Na jednogodišnju posudbu iz Palerma dolazi Julian Velazquez, 24-ogodišnji argentinski branič koji može jednako igrati na poziciji stopera i desnog beka. Velazqueza je u siječnju ove godine Palermo kupio iz Independientea, ali ga nisu mogli registrirati jer talijanski klubovi po sezoni mogu dovesti samo jednog igrača izvan Europske unije. Kompromisno rješenje pronađeno je u obliku posudbe u rumunjski Gaz Metan Medias za kojeg je na proljeće odigrao 14 utakmica.

Što se tiče lijeve strane obrane, Hrvoje Milić je do zadnjeg detalja dogovorio s Hajdukom, ali njegov potpis ugovora još će neko vrijeme pričekati jer Rostov inzistira da im oprosti veliki dio dugova, zbog čega su se i našli na arbitraži.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider