Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogreška Rodgersa

Pojačanja Liverpoola podbacila, Lovren razočaran

Liverpool je u neugodno iznenadio navijače i na Anfieldu izgubio od Aston Ville (0:1).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool igra u promjenjivoj formi na početku sezone. Taman kad su svi mislili kako je pobjeda kod Tottenhama prava slika, dogodio se domaći poraz od Aston Ville. Mario Balotelli, Lazar Marković i Adam Lallana nisu opravdali očekivanja navijača u ovoj utakmici.

''Igrači koje smo kupili su odlični. Mi smo oduševljeni s njima. Samo što nismo uspjeli pobijediti'', ispalio je Brendan Rodgers koji je odlučio na klupi odmoriti Raheema Sterlinga što se pokazalo pogreškom.

Još kada znamo da mu se na okupljanju reprezentacije ozlijedio Daniel Sturridge, Rodgers bez svoja dva najbolja igrača ipak nema momčad spremnu za sam vrh.

Obrana predvođena Dejanom Lovrenom opet je kapitulirala.

''Naravno da poraz boli, pogotovo nas u obrani. Kad pogledam kakva je utakmica bila, oni nisu imali puno šansi. Ali na korneru su bili jako opasni, to je bila prilika za njih. Razočarani smo. Nismo ušli dobro u utakmicu i primili smo jeftin gol nakon kornera. Nakon toga se bilo teško vratiti. Oni su bili jako čvrsti u obrani. U drugom poluvremenu je bilo malo bolje, bili smo malo brži i imali smo neke šanse, ali lopta nije htjela u gol'', rekao je hrvatski stoper.

Sada je pred Liverpoolom Ludogorec i povratak u Ligu prvaka, a onda gostovanje kod West Hama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider