Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgledalo užasno

Pogledajte stravičan nokaut koljenom: Brutalan udarac, vratar završio u bolnici

Prijateljsku utakmicu Rusije i Španjolske obilježio je stravični sudar ruskog vratara i španjolskog napadača...

Lunjov teško stradao (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Rusija i Španjolska odigrale su 3:3 u prijateljskoj utakmici u Sankt Peterburgu.

Domaćin idućeg Svjetskog prvenstva ugostio je Španjolsku, utakmica je završila s remijem 3:3. Gosti su imali čak dva jedanaesterca na susretu koje je realizirao Sergio Ramos, a Rusi su pokazali karakter nadoknadivši zaostatak od 2:0 i 3:2.

Baš kao i Španjolska i Rusija je imala dvostrukog strijelca, Smolova, koji je tresao mrežu u 41. i 70. minuti utakmice. Jordi Alba zabio je vodeći pogodak na susretu, a Mirančuk je bio strijelac za 2:2.

Utakmicu je obilježila ozljeda ruskog vratara Andreja Lunjova, koji je u finišu utakmice iznesen s terena nakon što je na njega neoprezno naletio španjolski napadač Rodrigo Moreno i udario ga koljenom u glavu.

Lunov je čisto odnio loptu ispred španjolskog napadača koji je bio u trku i nije preskočio vratara nego ga je pogodio koljenom lijeve noge točno u glavu. Bio je to strašan sudar.

Lunjov je nakratko izgubio svijest, iznesen je s terena i završio u bolnici, a zamijenio ga je Denis Glušakov. Lunjov je inače vratar domaćeg Zenita koji igra na skupocjenom Krestovskij stadionu, na kojem će se igrati utakmice Svjestskog prvenstva.

„Bio je pri svijesti kada su ga iznosili, ali nije znao gdje se nalazi. Sudar je izgledao užasno“, prokomentirao je ruski reprezentativac Aleksandr Kokorin.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider