Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ušao u povijest

Pogledajte što je rekao Mandžo nakon prvog hat-tricka za Atletico

Španjolski prvak Atletico Madrid je na Vincente Calderonu lakše nego što se očekivalo pobijedio Olympiakos 4-0, a junak utakmice bio je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mandžo je upisao prvi hat-trick u dresu 'Los Colchonerosa'. 'Super Mario' je postizao golove u 38., 62. i 65. minuti stigavši do brojke od pet golova u Ligi prvaka ove sezone. Među strijelce se upisao i Raul Garcia (9).

VIDEO Mandžukić zabio 'hat-trick': Čudesni Hrvat ispraćen ovacijama!

'Mandžukić je ovo zaslužio, svakoga dana se bori i radi'

''Fenomenalan je osjećaj zabiti tri gola, ali najvažnije je da smo u osmini finala. U eliminacijskoj fazi šanse su izjednačene, ali prepuni smo samopouzdanja i možemo svakoga pobijediti. Uživamo na terenu i pobjeđujemo, to je najvažnije'', izjavio je Mandžukić nakon utakmice.

Hrvatski reprezentativac je bio sjajno raspoložen, odigrao je najbolju utakmicu u dresu Atletica i ušao u povijest kao prvi igrač madridskog kluba koji je zabio hat-trick u Ligi prvaka. Sa stadiona je ispraćen ovacijama.

Nakon pet kola Atletico se nalazi na vrhu skupine A sa 12 bodova, drugi Juventus ima devet, treći Olympiakos šest, a četvrti Malmö tri. U posljednjem, 6. kolu Atletico će gostovati kod Juventusa u Torinu, te mu je u toj utakmici dovoljan i minimalni poraz za osiguranje prvog mjesta.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider