Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trebali odmarati s obiteljima

Pogledajte što je bijesni Mancini priredio igračima za Uskrs

Na Uskrs nogometaši u Italiji su se trebali odmarati i biti sa svojim obiteljima, ali trener Intera Roberto Mancini, bijesan zbog remija (1-1) protiv poslednjeplasirane Parme, u nedjelju je u 8.30 sati okupio svoje igrače na treningu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Znam da je Uskrs, ali igrači su se dovoljno odmarali pred susret sa Parmom, a i tijekom same utakmice, posebice u drugom poluvremenu. Igrali smo bez žustrine i htijenja, i to ne mogu razumjeti. Umjesto da se situacija popravi, ona se pogoršala", rekao je Mancini.

U subotu u 29. kolu talijanskog nogometnog prvenstva igrači milanskog Intera priredili su još jedno razočaranje svojim navijačima ove sezone odigravši na svom terenu samo 1-1 protiv odavno otpisane Parme. Inter je poveo sretnim pogotkom Guarina (25), ali u završnici prvog poluvremena poravnao je Lila (44).

U tom neuspjehu 'crno-plavih' Marcelo Brozović odigrao je svih 90 minuta, dok je Mateo Kovačić na terenu proveo drugo poluvrijeme. Inter je sada 10. na ljestvici sa 38 bodova, odnosno sa čak 32 boda manje od vodećeg Juventusa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider