Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Krenuo Cristiano

Pogledajte prve golove Ronalda za Juventus: Prvo je imao dosta sreće, a onda je odjurio u kontru

Portugalski superstar napokon je proradio u dresu Stare dame...

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Juventus je upisao pobjedu u utakmici Serie A, ali to više i neka novost već vijest glasi: Cristiano Ronaldo je počeo postizati golove u dresu Stare dame.

U četvrtom kolu talijanskog prvenstva Juve je svladao Sassuolo s 2:1, nakon što u prvom poluvremenu nije bilo pogodak. A onda je poslije jednog kornera Ronaldo postigao svoj prvijenac, i to uz puno sreće jer je jedan gostujući igrač glavom poslao loptu u stativu (ujedno i prevario svog vratara), a ona se odbila na nogu Portugalcu koji nije imao težak posao.

Bilo je to u 50. minuti, a 15 minuta kasnije iz kornera kojeg je izvodio Sassuolo Juventus je udvostručio prednost. Lopta je došla do Emrea Cana koji je osvojio velik dio terena i uposlio jurećeg Ronalda koji se namjestio na šut i ljevicom matirao gostujućeg vratara.

Do kraja je Sassuolo uspio tek ublažiti poraz, zabio je Khouma Babacar u prvoj minuti sudačke nadoknade, a u četvrtoj je crveni karton dobio Douglas Costa.

U ostalim nedjeljnim dvobojima Roma i Chievo su odigrali 2:2, Udinese i Torino 1:1, a Genoa je s 1:0 bila bolja od Bologne.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider