Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kako je ovo iščupao?!

VIDEO "Čudo" u Njemačkoj: Pogledajte obranu godine!

Utorak u Ligi prvaka i nije baš obilovao golovima, ali bravuroznih intervencija nije nedostajalo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Da i vratari mogu prigrabiti naslovnice pored svih klasnih napadača koji igraju u Ligi prvaka, dokazali su Hugo Lloris i Gianluigi Buffon.

Francuski reprezentativac sačuvao je vrijedan bod svom Tottenhamu na gostovanju u Leverkusenu kod Bayera. Završilo je bez golova, a Nijemce su od pogotka dijelili centimetri.

Igrala se 48. minuta kada je Stefan Kiessling ubacio u peterac gdje je bio usamljen Javier Hernandez koji je u padu pucao, izgledalo je u prvi mah kao da Lloris nema šanse dostići loptu, ali sjajnom paradom je uspio, a video-tehnologija je pokazala da lopta nije cijelim obujmom prešla gol-liniju što znači da su suci ispravno procijenili.

Neuništivi Gigi

Ne tako atraktivnu, ali jednako važnu obranu imao je i Gianluigi Buffon. On je u 35. minuti pri rezultatu 0:0 obranio penal Alexandreu Lacazetteu čime je nabio samopouzdanje svoje momčadi, a uzdrmao ono domaćeg sastava.

Do kraja je Gigi sačuvao svoju mrežu, a Juventus je pogotkom Cuadrada uzeo sva tri boda s igračem manje jer je u 54. minuti zbog drugog žutog kartona isključen Mario Lemina.

Nakon ovakve predstave nema sumnje kako će ljubav i poštovanje Juveovih navijača prema Buffonu dodatno narasti...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider