Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Upao na intervju

VIDEO Pogledajte kako je "provokator" Ibra "uništio" Pogbu!

Ibrahimović je bio dobro raspoložen za vrijeme intervjua s Thierryjem Henryjem, a u jednom je trenutku pozvao i Pogbu kojem je uputio nekoliko provokacija u svom stilu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović je bio vrlo dobro raspoložen za vrijeme intervjua s legendarnim Thierryjem Henryjem. U blizini se našao Paul Pogba, a Ibrahimović je suigrača odmah ubacio u intervju i „spustio“ ga s nekoliko izjava u svom stilu.

„Ako želiš sjesti između dva velika igrača, dođi,“ rekao je Zlatan Pogbi, a dotaknuo se i Pogbinog slobodnog udarca koji je završio na vratnici.

„Je li ušla? Nije. Znači ja pucam sljedeći. Rekao sam mu da ću ga pustiti da puca i dalje ako zabije, ali da ima samo jednu priliku. Gledao sam i želio da uđe, ali nije. To ti je bila prilika jer kad nema mačke miševi kolo vode,“ dodao je Zlatan.

U pauzama između Zlatanovih provokacija se našlo vremena i za nogometna pitanja, a neizbježno je bilo ono o odnosu s Pepom Guardiolom i Joseom Mourinhom.

„Dva velika trenera i dvije različite osobe. Imao sam mogućnost raditi s obojicom i pobjeđivao sam s obojicom, ali jedan me stimulira više od drugog. Znaš na koga mislim“, rekao je Zlatan.

Objasnio zašto je izabrao Manchester United, a ne Kinu i poslao poruku kritičarima

„Mogao sam ići linijom manjeg otpora, igrati opušteno i zaraditi veliki novac, ali sam izabrao izazov. Zato sam i izabrao United koji se muči u posljednjih nekoliko godina. Bit ću više nego sretan ako ih vratim nazad na vrh,“ rekao je o svom dolasku u United, a poslao je i poruku kritičarima.

„Od početka karijere me prate kritike, a to me samo dodatno motivira. Ljudi pričaju svašta o meni, kritiziraju me bivši igrači, a uopće se ne sjećam gdje su oni igrali. Ali zato će oni mene pratiti do kraja života,“ rekao je Zlatan pred kojim je veliki engleski derbi s Liverpoolom u nedjelju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider