Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lov na zvijezdu

Sastanak koji bi mogao izroditi veliki transfer: Barca nudi 70 milijuna eura!

Veznjak Juventusa i francuske reprezentacije Paul Pogba na radaru je najvećih europskih klubova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Agent Paula Pogbe Mino Raiola prošlog tjedna bio je u posjeti Barceloni gdje je razgovora o potencijalnom transferu svojega klijenta na Camp Nou, pišu katalonski mediji.

Veznjak Juventusa i francuske reprezentacije na radaru je najvećih europskih klubova, osim Barcelone žele ga Real Madrid, Manchester United i Paris SG.

Katalonski Sport tvrdi da je Barcelona ipak najbliža realizaciji tog spektakularnog transfera koji bi možda mogao skinuti trenutačni svjetski rekord, a koji drži transfer Cristiana Ronalda iz Manchester United u Real Madrid za 94 milijuna eura.

Barcelona navodno nudi Juventusu 70 milijuna eura, no Talijani misle da mogu dobiti više pa će cifra tijekom pregovora zacijelo narasti. Do koje točne cifre teško je reći. Vjerojatno će to biti licitiranje do maksimuma.

Najveći je problem u cijeloj priči što Pogba ne bi imao pravo zaigrati za Barcelonu do zimskog prijelaznog roka zbog Uefina transferna embarga. Barca smije zaključivati transfere ali novi igrači ne smiju igrati do zime.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider