Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Briga me što se priča'

Pogba indirektno otkrio s kojim bi igračem volio zaigrati iduće sezone

Po mnogima najbolji mladi nogometaš svijeta Paul Pogba indirektno je otkrio gdje bi volio nastaviti svoju karijeru ukoliko se dogodi odlazak iz Juventusa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njegov odgovor ni najmanje ne čudi, jer malo koji nogometaš današnjice ne bi na prvom mjestu spomenuo Barcelonu i najboljeg nogometaša svijeta Lionela Messija.

"Igrati s Messijem u istoj momčadi bilo bi ostvarenje sna. On je najbolji igrač svijeta. Volim gledati Barcelonu kako igra, ali i kako gubi", najavio je Pogba uoči finalne utakmice Lige prvaka u kojoj se njegov Juventus sudara upravo s Barcelonom.

"Nismo favoriti, ali to je jedna utakmica i u njoj je sve moguće. Dat ćemo sve od sebe i nemamo zaista što izgubiti", rekao je Francuz uoči finala u Berlinu koje je na rasporedu nadolazeće subote, te potom još jednom prokomentrao špekulacije oko odlaska iz Juventusa na kraju sezone.

"Nikada nisam rekao da je ta utakmica za mene posljednja u dresu Juventusa. Neka ljudi misle što god žele".

Pogba je u Juventus stigao 2012. godine iz Manchester Uniteda i dosada je za 'Staru damu' odigrao 128 utakmica i postigao 24 pogotka. Za 'trikolore' je dosada upisao 22 nastupa i pet pogodaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider