Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Veliki događaj"

Počeo Football Fest - veliki nogometni sajam u Zagrebu

Danas je u Zagrebu počeo Football Fest, veliki nogometni događaj koji je od Zagreba napravio nogometni centar Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Službeno otvaranje sajma Football Fest počelo je u 10 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma.

Uvodni govor održali su Toni Biluš, izaslanik Ureda gradonačelnika Grada Zagreba i Alan Balen, idejni začetnik projekta, nakon čega je s predavanje na konferenciji održao Patrick Gasser, viši dužnosnik pri UEFA-i.

"Football Fest smo pokrenuli kako bismo povezali sve koji su na bilo koji način uključeni u nogomet. Ovo je veliki događaj za Hrvatsku i regiju jer nogomet je velika industrija u koju je uključeno puno više od 22 igrača koji igraju nogometnu utakmicu. Football Fest je idealna prilika da se nogometni klubovi, savezi i tvrtke koje su povezane s nogometom nađu na jednom mjestu, izmijene znanje, iskustva i ideje te, na kraju krajeva, i sklope poslove. Osim toga, pripremili smo veliki zabavni park koji neće ostaviti ravnodušnim nikoga, jer nogomet je prvenstveno zabava, a tek onda biznis", rekao je u uvodnom govoru Alan Balen.

Sajam i zabavna zona također su otvoreni u 10 sati, a posjetitelji su imali priliku okušati se u mnoštvu zabavnog sadržaja kao što su Bubble Football, živi stolni nogomet, Virtual Reality playstation, nogometni pikado, nogometni biljar i još mnogo toga.

Cijena dnevne ulaznice za Football Fest je 20 kuna, a sav zabavni sadržaj može se isprobati besplatno. Na konferenciji Football Festa svoje predavanje u petak održat će Oscar Ugaz, bivši direktor digitalnih strategija Real Madrida, a zabavni sadržaj u zabavnoj zoni otvoren je za posjetitelje od 10 do 21 sat.

Na Football Festu sudjeluje i GOL.hr. Urednik portala, Ivan Šimac, bio je moderator vrlo zanimljivog panela o trendovima budućnosti na kojem je bilo govora o Virtual reality tehnologiji, važnosti društvenih mreža te načinu na koji će se sport pratiti u budućnosti. 

Sajamski dio festivala otvoren je od 10 do 21 sat i nudi pregršt zabave. Svakako posjetite i GOL.hr kutak u kojem možete postati nogometna zvijezda Reala, Barcelone i ostalih velikana, o kojoj se piše na našem portalu. Dosadašnje zvijezda možete vidjeti u aplikaciji jazvijezda.gol.hr.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider