Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvi transferi u novoj godini

Počelo je: City dogovorio napadača, Gerrard pronašao klub, ManUtd dovodi vratara?

Zimski prijelazni rok tek je počeo, a na Otoku se već naveliko priča o prvim transferima i odlasku legende poput Stevena Gerrarda…

Manchester City dogovorio je kupovinu napadača Swanseaja Wilfrieda Bonyja za 30 milijuna funti! Trebao bi to biti prvi veliki transfer u novoj godini u Premierligi. Bony se nije pojavio na treningu Swanseaja, engleski mediji špekuliraju da je to zbog transfera, ali odlični napadač trebao bi zaigrati na Afričkom kupu nacija za Obalu Bjelokosti…

Ne miruje ni drugi klub iz Manchestera. United je već otvorio pregovore oko Matsa Hummelsa. Iako se Borussija grčevito bori za njegov ostanak, Van Gaal posebno inzistira na tom pojačanju i bit će zanimljivo vidjeti hoće li se 'žuto-crni' uspjeti oduprijeti.

Iz Španjolske, pak, dolaze vijesti da je ManUtd ponudio jednoipolgodišnji ugovor bivšem vrataru Barcelone Victoru Valdesu. Visoko na listi mogućih pojačanja nalazi se i stoper Aston Ville Ron Vlaar.

Ona nešto tužnija vijest, pogotovo za navijače Liverpoola, odlazak je legendarnog kapetana i ikone kluba s Anfielda i Premierlige Stevena Gerrarda. Prema posljednjim informacijama, navodno je sve dogovoreno između Gerrarda i LA Galaxyja, gdje bi veznjak Redsa od ljeta trebao zamijeniti Davida Beckhama.

U centru pažnje je i norveško čudo od djeteta Martin Odegaard. Marca javlja kako su on i otac stigli u Madrid na pregovore. Iako još nema nikakvih službenih informacija, Odegaard je trenutno najbliži Realu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider