Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PAO slavio u gostima

VIDEO Petrić nastavlja zabijati: Pogledajte njegov gol za pobjedu

U prvom susretu osmine finala grčkog nogometnog Kupa Panathinaikos je na gostovanju pobijedio PAS Gianninu 2-1, a pobjednički pogodak postigao je hrvatski nogometaš Mladen Petrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Domaćin je poveo golom Noe Acoste u 57. minuti, no deset minuta kasnije Giannina je ostala s igračem manje nakon što je isključen Karanikas. Pao je u 75. minuti izjednačio golom Abeida, a tri minuta kasnije Petrić je zabio za pobjedu gostiju (u videu od 8:30). Bio je to njegov peti pogodak ove sezone u dresu atenskog sastava, te treći u razmaku od tri dana. U ponedjeljak je bio dvostruki strijelac u ligaškoj pobjedi protiv Panaitolikosa (4-2).

Petrić je igrao do 79. minute kada ga je zamijenio Marcus Berg, dok je Danijel Pranjić igrao cijeli susret za Panathinaikos. Uzvratni susret je 14. siječnja u Ateni.

Gostujuću pobjedu ostvario je i Olympiakos koji je pobijedio trećeligaša Chaniju 4-1. Domaćin je poveo u osmoj minuti golom Gesiosa, no aktualni prvak je okrnuo rezultat, a strijelci su bili Hernani (22), Kolovos (39), Seba (86) i Maniatis (90). Uzvrat je 13. siječnja u Pireju.

REZULTATI:

PAS Giannina - Panathinaikos 1-2
Chania - Olympiakos 1-4
Igrano ranije:
Larissa - Asteras Tripolis 0-3
Veria - Iraklis 0-1
Platanias - Atromitos 0-0
Levadiakos - AEK Atena 0-1
Ergotelis - Panionios 0-1
Kalloni - PAOK 2-1

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider