Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva prekrasna pogotka

VIDEO Kalinić briljirao s dva gola: Pogledajte majstoriju kakva se rijetko viđa

U 16. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Fiorentina je u ponedjeljak na domaćem terenu pobijedila Sassuolo sa 2-1, a hrvatski napadač Nikola Kalinić postigao je dva prekrasna pogotka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fiorentina je povela u 10. minuti iz akcije koju je kreirao hrvatski dvojac. Milan Badelj je dobro ubacio, a Kalinić je sjajno pogodio protivničku mrežu.

U 39. minuti domaćini su vodili 2-0, a ponovno je zabio Kalinić, i to petom. Kalinić je najkorisniji igrač Fiorentine s osam golova i dvije asistencije.

Utješni gol za Sassuolo zabio je Francesco Acerbi (76).

Nikola Kalinić i Milan Badelj odigrali su cijeli susret za domaćine, a Hrvoje Milić ušao je u igru u sudačkoj nadoknadi. Dan ranije Marcelo Brozović postigao je oba pogotka za pobjedu Intera 2-0 protiv Genoe.

U derbiju 16. kolu talijanskog nogometnog prvenstva Roma je u ponedjeljak na svom stadionu svladala AC Milan s 1-0 golom Radje Nainggolana u 62. minuti.

Milan je propustio veliku priliku u 27. minuti jer Mbaye Niang nije iskoristio penal. Njegov udarac obranio je vratar Wojciech Szczesny. Mario Pašalić je za Milan igrao do 85. minute.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider